Velp

 

Openingstijden Velp

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 18.00
Vrijdag 9.30 - 18.00
Zaterdag 9.30 - 17.00

 

Velp en zijn centrum liggen aan de zuidrand van de prachtige Veluwezoom en is goed bereikbaar. Vanuit de naastgelegen stad Arnhem maar ook vanuit de wonderschone regio met allerlei historische in toeristische hoogtepunten is Velp uitstekend en makkelijk bereikbaar met trein, (trolley)bus, auto, fiets en zelfs te voet. Je parkeert in het gastvrije centrum gratis en vaak vlak oor de winkels. Een parkeerkaart heb je wel nodig.

Vanuit Nijmegen volgt u de A325 richting Arnhem, sla na 9 km rechtsaf naar Pleijweg richting Zutphen. Rij rechtdoor en volg de borden Velp en neem op de rotonde de derde afslag naar de president Kennedylaan richting Velp. Rij rechtdoor als u  over het spoor komt kunt u aan de linkerkant parkeren op Den Heuvel. Deze grote parkeerterrein is gratis, maar ook een deel met de blauwe schrijf. Wilt u voor de deur parkeren rij dan door naar het stoplicht en sla linksaf richting Hoofdstraat hier kunt u parkeren met de blauw schrijf.

Vanuit Apeldoorn gaat u via de A50 richting Arnhem. U houdt Arnhem Centrum aan en ga via de N784 richting de Apeldoornseweg. Daarna via de N785Schelmseweg richting Velp. U rijdt dan gelijk het centrum in. Hier kunt u parkeren met de blauwe schrijf. U kunt ook naar de President Kennedylaan rijden en parkeren op Den Heuvel. Deze grote parkeerterrein is gratis, maar ook een deel met de blauwe schrijf.

Vanuit Doetinchem gaat u via de A18 richting Arnhem. U neemt dan de afslag naar de President Kennedylaan richting Velp. Rij rechtdoor als u  over het spoor komt kunt u aan de linkerkant parkeren op Den Heuvel. Deze grote parkeerterrein is gratis, maar ook een deel met de blauwe schrijf.Wilt u voor de deur parkeren rij dan door naar het stoplicht en sla linksaf richting Hoofdstraat hier kunt u parkeren met de blauw schrijf.

In het centrum van Velp vindt u verschillende winkels, van grote winkelketens zoals de Hema, Action, Kruidvat maar ook verschillende damesmode zaken, een herenzaak, schoenenwinkels, Juweliers, speelgoedwinkel enz. Ook voor Lingerie en Badmode bent op de juiste plaats in Velp. Maar u kunt ook heerlijk lunchen en dineren in Velp o.a. bij La Maison Du Velp, Brasserie Hugo’s, BuddhaAsian Tapas.

Miller & Canefield Velp

Hoofdstraat 57
6881 TC Velp

026-3619871