Voorwaarden & Privacy

RETOURNEREN

Heeft u uw bestelling ontvangen, en wilt u iets terugsturen en/of ruilen? Geen enkel punt, meldt u zich dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling bij de klantenservice voor instructies. Dit kan via: info@millercanefield.nl 
U kunt zich ook in een van onze winkels melden, denkt u wel aan uw retourformulier! Zonder retourformulier kunnen wij uw retour niet behandelen.


ZICHTTERMIJN VAN 14 DAGEN

Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het artikel / de artikelen veertien (14) dagen op zicht. Wanneer u niet tevreden bent over een artikel, kunt u het binnen deze zichttermijn ruilen of retour sturen. U dient het artikel / de artikelen dus binnen veertien (14) dagen aan ons terug te sturen. Denk aan uw retourformulier! Lingerie en zwemkleding dient u om hygiënische redenen altijd boven uw ondergoed te passen.

 

EENVOUDIG ARTIKELEN RUILEN

Indien u één of meerdere artikelen wilt ruilen voor een andere maat, dan kunt u een omruiling aanvragen via info@millercanefield.nl. De klantenservice van Miller & Canefield checkt de beschikbaarheid van uw gewenste ruilmaat en reserveert deze vervolgens direct. U kunt ook zelf naar een van onze filialen komen, maar zorg dan in ieder geval voor een volledig ingevuld retourformulier. Er kan alleen geruild worden voor hetzelfde artikel in andere maat. Mocht uw gewenste maat niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij even contact met u op om dit te melden en kunnen wij desgewenst uw ruiling omzetten in een retour. Bij een retour of omruiling via de winkel storten wij altijd het geld van uw webshop-aankoop terug, en rekent u in de winkel de nieuwe aankoop af.
 

ARTIKELEN RETOURNEREN

Om een artikel te retourneren, moet u altijd gebruik maken van een volledig ingevuld retourformulier. Bent u uw formulier kwijt of heeft u het onverhoopt niet gehad? Vraag er dan een aan via info@millercanefield.nl. Wanneer u een retournummer heeft ontvangen, heeft u veertien (14) dagen de tijd om het artikel aan ons terug te sturen of in een van onze winkels terug te brengen. Miller & Canefield verzendt haar bestellingen altijd gratis binnen Nederland bij besteding van minimaal 50 euro. Voor België hanteren wij het zeer voordelige tarief van € 6,95 euro. De kosten voor het terugsturen van artikelen zijn voor uw eigen rekening. Wij raden aan om uw retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvangt u namelijk een verzendbewijs en is uw pakket altijd traceerbaar via track & trace. 

BINNEN 14 DAGEN UW GELD TERUG

Na ontvangst van uw retour in goede orde, ontvangt u binnen 14 dagen het aankoopbedrag van uw retour terug op uw rekening (verzendkosten worden niet vergoed). Terugbetaling vindt automatisch via de rekening / betaalmethode waarmee de originele betaling is gedaan. 

  RETOUR STUREN

Indien u een artikel wilt retourneren, dient u de volgende punten aan te houden:

Meld uw retour aan bij de klantenservice via info@millercanefield.nl . 
U ontvangt per e-mail instructies voor de retourzending.
Afhankelijk van uw wens ruilen wij het artikel / ontvangt u het aankoopbedrag terug. 
In de meeste gevallen kunt u uw order retour afzender sturen.

Belangrijk! 

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

  • De zending dient voldoende gefrankeerd én van een ingevuld retourformulier voorzien te zijn. Wij raden u aan om uw retour altijd als postpakket te versturen.
  • Het artikel dient / de artikelen dienen in originele verpakking retour worden gestuurd. De verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn. 
  • Het artikel dient / de artikelen dienen onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.
  • Wij crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen. 

Een onaangemelde retourzending of een retourzending zonder retourformulier en/of waar geen (toereikende) portokosten voor is voldaan, wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar de afzender. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, of waarvan de verpakking/seal beschadigd is of ontbreekt, worden eveneens niet geaccepteerd en gaan direct retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender. 

Indien uw bestelling beschadigd is bezorgd, verzoeken we u dit z.s.m, doch uiterlijk binnen 48 uur aan de klantenservice te melden. 

Voor verkeerd geleverde / bij ontvangst beschadigde artikelen geldt een uitzondering. In dit geval worden de kosten voor het retour sturen uiteraard wel door Miller & Canefield vergoed. Hetzij via het toesturen van een pakketzegel, of door het terugstorten van de bezorgkosten op uw rekening.

___________________________________________________________________________________________

 

PRIVACYVERKLARING CONSUMENT

Gegevensprivacy is van groot belang voor Miller & Canefield en we willen open en transparant zijn over de verwerking van uw persoonsgegevens en hebben daarom een beleid waarin wordt uiteengezet hoe uw persoonsgegevens worden verwerkt en beschermd.

Wie is de beheerder van uw persoonsgegevens?
EasyPOS software gevestigd te Schijndel is de beheerder van de persoonsgegevens die u ons verstrekt en is verantwoordelijk voor uw persoonsgegevens krachtens het toepasselijke recht inzake gegevensbescherming. Wij hebben met hen een rechtsgeldige verwerkersovereenkomst voor Miller & Canefield Holding BV, Miller & Canefield Laren BV, Miller & Canefield Haren BV, Miller & Canefield Den Haag BV, Miller & Canefield Velp BV, Miller & Canefield Amsterdam BV, Hanro Store Amsterdam en Miller & Canefield Webshop. EasyPOS software heeft een speciale functionaris die toezicht houdt op een beveiligd beheer, met name Lisette Schuurmans.

EasyPOS software
Galvaniweg 15
5482 TN Schijndel
Tel: 0735474010

Voor Lincherie Arnhem, onderdeel van Miller & Canefield Velp BV, worden persoonsgegevens beheerd door Van De Velde NV.

Van de Velde NV
Lageweg 4
9260 Schellebelle
België
Tel: 003293652100

Waar slaan we uw gegevens op?
Indien u zich bij ons heeft ingeschreven worden uw gegevens opgeslagen in een klantenbestand-database bij EasyPOS software en (uitsluitend voor geregistreerde klanten van Lincherie Arnhem) Van de Velde NV. Waarom slaat Miller & Canefield niet zelf uw gegevens op? EasyPOS software en Van de Velde NV leveren en beheren onze automatisering waaronder de kassa-apparatuur en de bijbehorende software.   

Wie heeft toegang tot uw gegevens?
Uw gegevens worden door onze medewerkers in de winkels verwerkt na uw toestemming en eventueel wanneer nodig op uw aangeven aangepast, bijvoorbeeld als uw emailadres verandert of u verhuist naar een ander adres. Onze medewerkers op kantoor hebben toegang tot uw gegevens bijvoorbeeld met betrekking tot het uitsturen van een mailing of om contact te zoeken omtrent een webshopbestelling wanneer een adres niet blijkt te kloppen of indien u aangegeven heeft speciale wensen te hebben. 

Buiten de directe medewerkers van de BV’s die vallen onder de Miller & Canefield Holding BV hebben, zoals eerder uiteengezet, EasyPOS software en Van de Velde NV toegang tot uw gegevens inzake beheer en beveiliging. 

We zullen uw gegevens incidenteel doorsturen met uw uitdrukkelijke toestemming aan derden (denk bijvoorbeeld aan de fabrikant van een lingerieset die u kunt winnen) wanneer er sprake is van een wedstrijd/prijsvraag waaraan u deelneemt. Om uw prijs thuisgestuurd te krijgen is in zo’n geval verstrekking van uw adres noodzakelijk. In geen geval houden wij ons bezig met het verkopen of ruilen aan/met derden buiten ons bedrijf voor marketingdoeleinden.


Wat is de juridische grondslag voor de verwerking?
Voor elke specifieke verwerking van persoonsgegevens dient u ons volgens de wet toestemming te geven, dit kan zijn in de winkel om onderdeel uit te maken van ons klantenbestand of bijvoorbeeld wanneer u online een bestelling doet en uw gegevens noodzakelijk zijn voor de aflevering van uw bestelling. Wij mogen uw gegevens na uw toestemming beheren middels wettelijke overeenkomsten met de betrokken partijen, te weten EasyPOS software en Van de Velde NV, die instaan voor de bescherming van uw privacy.  

Wat zijn uw rechten?
Recht op toegang: 

U hebt het recht om op elk moment informatie op te vragen over de persoonsgegevens die we over u bewaren. U kunt contact opnemen met Miller & Canefield en/of Lincherie Arnhem (020-8200911) die u deze persoonsgegevens via de e-mail kan verschaffen.

Recht op portabiliteit: 
Wanneer Miller & Canefield uw persoonsgegevens op geautomatiseerde wijze verwerkt op basis van uw toestemming of op basis van een overeenkomst, heeft u het recht om een kopie te krijgen van uw gegevens in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machineleesbaar formaat, overgedragen aan u of aan een andere partij. Dit heeft alleen betrekking op de persoonsgegevens die u ons verstrekt hebt. Op dit moment verwerken Miller & Canefield en Lincherie Arnhem uw gegevens handmatig.

Recht op correctie: 
U hebt het recht om te verzoeken om correctie van uw persoonsgegevens wanneer deze incorrect zijn, met inbegrip van het recht op completering van onvolledige persoonsgegevens. Online kunt u bijvoorbeeld ook uw wachtwoord en afleveradres aanpassen wanneer dit bijvoorbeeld afwijkt van uw factuuradres.

Recht op verwijdering:
U hebt het recht om op elk moment de door Miller & Canefield of Lincherie Arnhem verwerkte persoonsgegevens te laten verwijderen, behalve in de volgende situaties:

* u hebt een lopende zaak met de klantenservice
* u hebt een openstaande bestelling die nog niet of gedeeltelijk is verzonden
* u wordt ervan verdacht in de afgelopen vier jaar onze diensten te hebben misbruikt of u hebt in de afgelopen vier jaar onze diensten misbruikt
* indien u een aankoop hebt gedaan, bewaren we uw persoonsgegevens in verband met uw transactie ten behoeve van de boekhoudregels
* in het geval dat wij (mammacare) zorgverlening aan u verlenen en dit dossier nog niet de wettelijke bewaartermijn heeft overschreden

Het recht om bezwaar te maken tegen verwerking op basis van een gerechtvaardigd belang: 
U hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van een gerechtvaardigd belang van Miller & Canefield en/of Lincherie Arnhem. Wij zullen de persoonsgegevens niet blijven verwerken, tenzij we een rechtsgrondslag kunnen aantonen voor het proces die zwaarder weegt dan uw belangen en rechten of als gevolg van juridische claims.

Het recht om bezwaar te maken tegen direct marketing:
U hebt het recht om bezwaar te maken tegen direct marketing, met inbegrip van profielanalyse voor direct marketingdoeleinden. Op dit moment werken wij niet met direct marketing. Mits wij in de toekomst wel hiermee werken wordt hiervoor uw uitdrukkelijke toestemming gevraagd. U zult dan ook op ieder moment in de gelegenheid zijn om een dergelijke toestemming in te trekken.

Recht op restrictie:
U hebt in de volgende omstandigheden het recht om ons te verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken:

* als u bezwaar maakt tegen een verwerking op basis van een gerechtvaardigd belang van Miller & Canefield en/of Lincherie Arnhem, beperken wij elke verwerking van dergelijke gegevens in afwachting van de verificatie van het gerechtvaardigd belang.
* indien u hebt aangegeven dat uw persoonsgegevens incorrect zijn, moeten wij elke verwerking van dergelijke gegevens beperken in afwachting van de verificatie van de nauwkeurigheid van de persoonsgegevens.
* als de verwerking onwettig is, kunt u zich verzetten tegen de verwijdering van uw persoonsgegevens en in plaats daarvan verzoeken om de beperking van het gebruik van uw persoonsgegevens
* als wij de persoonsgegevens niet langer nodig hebben, maar de persoonsgegevens voor u nodig zijn om verdedigende juridische claims in te dienen.

Hoe kunt u uw rechten uitoefenen?
We nemen gegevensbescherming heel serieus. Daarom hebben we een toegewijde klantenservice die uw vragen met betrekking tot uw bovengenoemde rechten behandelt. U kunt onze medewerkers altijd bereiken via info@millercanefield.nl of 020-8200911.

Data Protection Officer:
Volgens de AVG wet hebben wij bij onze betrokken partijen een speciale Data Protection Officer voorhanden, om ervoor te zorgen dat we uw persoonsgegevens continu op een open, accurate en legale manier verwerken. Wilt u meer weten? Dan kunt u contact opnemen met Lisette Schuurmans van EasyPOS software via lisette@easypossoftware.nl Ook heeft u vrij toegang tot de Privacyverklaring van onze partners: http://easypos.nl/privacyverklaring/ en http://www.vandevelde.eu/nl/privacy-policy   

Het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit:
Indien u van mening bent dat wij uw persoonsgegevens niet correct hebben verwerkt, kunt u contact met ons opnemen. U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.

Updates van onze privacyverklaring:
Het kan voorkomen dat onze privacyverklaring moet worden bijgewerkt. De laatste versie van de privacyverklaring is altijd beschikbaar op onze website. We maken alle materiële wijzigingen aan de privacyverklaring bekend, bijvoorbeeld met betrekking tot het doel van het gebruik van uw persoonsgegevens, de identiteit van de Controller (beheerder) of uw rechten.


 

PRIVACYVERKLARING CONSUMENT – Specifieke toelichtingen


1. Online aankoop

Waarom gebruiken we uw persoonsgegevens?
We gebruiken uw persoonsgegevens om uw aankoop online te beheren, door uw bestellingen en retourzendingen te verwerken via onze online diensten en om u te informeren over de leveringsstatus of eventuele problemen met betrekking tot de levering van uw items. 

We gebruiken uw persoonsgegevens om uw betalingen te beheren.

We gebruiken ook uw gegevens om klachten en garantiezaken voor producten te behandelen.

Welke soorten persoonsgegevens verwerken we?
We verwerken de volgende categorieën persoonsgegevens:

* contactgegevens, zoals naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer
* betalingsgegevens
* bestelgegevens

Wie heeft toegang tot uw persoonsgegevens?
Uw persoonsgegevens die doorgestuurd worden aan derden, worden alleen gebruikt om u te voorzien van de bovengenoemde diensten. Uw persoonsgegevens worden doorgestuurd aan bedrijven om uw adres te valideren, aan communicatiebureaus om u een bestelbevestiging te sturen, aan magazijn- en distributieleveranciers in verband met de levering van uw bestelling, aan betalingsdienstaanbieders voor uw betaling.

Houd er rekening mee dat veel van deze ontvangende ondernemingen een zelfstandig recht of zelfstandige verplichting hebben om uw persoonsgegevens te verwerken.

Wat is de juridische grondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens?
De verwerking van uw persoonsgegevens is noodzakelijk om uw bestelling bij Miller & Canefield te verwerken en leveren.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?
We bewaren uw gegevens zolang u een actieve klant bent.


2. Klantenservice

Waarom gebruiken we uw persoonsgegevens?
We gebruiken uw persoonsgegevens om uw vragen te beantwoorden, om klachten en garantiezaken voor producten te behandelen en om technische ondersteuningszaken te behandelen via e-mail, telefoon en social media.

We kunnen ook contact met u opnemen als er een probleem is met uw bestelling.

Welke soorten persoonsgegevens verwerken we?
We verwerken alle gegevens die u aan ons verstrekt, met inbegrip van de volgende categorieën:

* contactgegevens, zoals naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer
* geboortedatum
* betalingsgegevens en -geschiedenis
* bestelgegevens
* klantnummer
* alle correspondentie op dit gebied

Wie heeft toegang tot uw persoonsgegevens?
De gegevens die worden doorgestuurd aan derden, worden alleen gebruikt om u te voorzien van de bovengenoemde diensten.

Wat is de juridische grondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens?
De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op het gerechtvaardigd belang van Miller & Canefield en/of Lincherie Arnhem.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?
Algemene emails bewaren wij voor een maximale duur van een jaar. Wij werken niet met telefoongesprek-logs. Registratie van klachten en garantiezaken worden bewaard zolang u een actieve klant bent.

Met betrekking tot klachten in de winkel, worden uw persoonsgegevens bewaard tot en met de afhandeling van de klacht.

Het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking op basis van het gerechtvaardigd belang:
U hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens die is gebaseerd op het gerechtvaardigd belang van Miller & Canefield en/of Lincherie Arnhem. Wij zullen de persoonsgegevens niet blijven verwerken, tenzij we een rechtsgrondslag kunnen aantonen voor het proces, die zwaarder weegt dan uw belangen en rechten of als gevolg van juridische claims.3. Wedstrijd/prijsvraag/event

Waarom gebruiken we uw persoonsgegevens?
We verwerken uw gegevens wanneer u deelneemt aan onze wedstrijden, events daaromtrent en prijsvragen. Uw persoonsgegevens worden gebruikt door ons om contact op te nemen met de deelnemers over de wedstrijd, voor en na een event, om de deelnemers te identificeren en om contact op te nemen met de winnaars en om toe te zien op de levering van de prijzen.

Welke soorten persoonsgegevens verwerken we?
Wij verwerken de volgende categorieën persoonsgegevens:

* contactgegevens, zoals naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer
* informatie die verstrekt is t.b.v. de wedstrijd/event/prijsvraag

Wie heeft toegang tot uw persoonsgegevens?
Gegevens die doorgestuurd worden aan derden, worden alleen gebruikt om u te voorzien van de bovengenoemde diensten. Gegevens die doorgestuurd worden aan verzendingsbedrijven, worden gebruikt voor de levering van de prijzen.  

Wat is de juridische grondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens?
De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op uw toestemming wanneer u ervoor kiest om deel te nemen aan een wedstrijd/event/prijsvraag.

Het recht om uw toestemming in te trekken:
U hebt het recht om op elk moment uw toestemming in te trekken voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Wanneer u hiervoor kiest, zijn wij niet in staat u te voorzien van de bovengenoemde diensten.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?
Wanneer uw gegevens uitsluitend verstrekt zijn voor een wedstrijd/event/prijsvraag worden deze zonder uw toestemming voor het tegendeel verwijderd na afloop van de wedstrijd/event/prijsvraag. 4. Prothesen/mammacare zorgverlening (Miller & Canefield Velp BV)

Waarom gebruiken we uw persoonsgegevens?
We gebruiken uw persoonsgegevens om u erkende Mammacare zorgverlening volgens de wettelijke bepalingen te kunnen verlenen.  

Welke soorten persoonsgegevens verwerken we?
We verwerken de volgende categorieën persoonsgegevens:

* contactgegevens, zoals naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer
* betalingsgegevens
* bestelgegevens
* Mammacare zorgbehoefte

Wie heeft toegang tot uw persoonsgegevens?
Uw persoonsgegevens die doorgestuurd worden aan derden, worden alleen gebruikt om u te voorzien van adequate en erkende Mammacare zorgverlening, en de vergoeding van uw zorgkosten bij uw verzekeraar. Keuring van de kwaliteit van de zorgverlening gebeurt altijd op basis van anonieme dossiers, leest u hiervoor de privacyverklaring van de SEMH: https://www.semh.info/home-professionals/privacybeleid

De SEMH, de leveranciers alsook de Klachtencommissie betrokken bij de Mammacare zorgverlening hebben een eigen wettelijke privacywet verplichting en aansprakelijkheid.

Wat is de juridische grondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens?
De verwerking van uw persoonsgegevens is noodzakelijk om uw Mammacare zorgverlening bij Miller & Canefield Velp BV te verwerken en te leveren.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?
We bewaren uw gegevens zolang u een actieve klant/cliënt en zorgbehoeftig bent.


5. Privacyverklaring naleving van wettelijke verplichtingen

Waarom gebruiken we uw persoonsgegevens?
We gebruiken uw persoonsgegevens om de wettelijke verplichtingen, rechterlijke uitspraken en besluiten van autoriteiten na te leven.

Dit omvat het gebruik van uw persoonsgegevens om boekhoudgegevens te verzamelen en verifiëren teneinde de boekhoudregels na te leven.

Welke soorten persoonsgegevens verwerken we?
We verwerken de volgende categorieën persoonsgegevens:
* klantnummer
* ordernummer
* naam
* postadres
* transactiebedrag
* transactiedatum

Wie heeft toegang tot uw persoonsgegevens?
Uw gegevens worden gedeeld binnen Miller & Canefield en/of Lincherie Arnhem, beheerd door de betrokken leveranciers van automatisering en software (EasyPOS en Van de Velde NV).

Wat is de juridische grondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens?
De verwerking van uw persoonsgegevens is noodzakelijk voor Miller & Canefield en/of Lincherie Arnhem om aan de wettelijke verplichting te doen.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?
We bewaren uw gegevens overeenkomstig de boekhoudregels in Nederland.

BEDRIJFSGEGEVENS:

Miller & Canefield Webshop

KVK 30155957
Vestigingsnr. 000016217683
Vijzelstraat 67 
1017HG Amsterdam